​​​​Juridisch advies

  • Juridisch Advies

  • rechtsgebieden

Wat biedt Hanstra Juridisch advies u


Hanstra Juridisch Advies is er voor u om u te helpen met juridische vragen op een breed gebied. Of het nu gaat om een arbeidsgeschil, een niet nagekomen overeenkomst, een huurgeschil of andere zaken, Hanstra Juridisch Advies helpt u graag verder om het conflict tot een goed einde te brengen.


Onze juriste is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Denk daarbij aan ontslagrecht, cao-recht, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten. Daarnaast beschik zij ook de nodige kennis om alle andere juridische vraagstukken voor u te beantwoorden.


Hanstra Juridisch Advies heeft een doelgerichte instelling, een ‘no nonsens’ aanpak en is persoonlijk betrokken bij uw zaak. Door de korte lijnen met onze cliënten zorgen wij dat de kosten voor ons juridisch advies beperkt blijven.


Tarieven


Wij bieden u juridisch advies tegen een schappelijk tarief. Wij zoeken namelijk samen naar een snelle en efficiënte oplossing voor uw juridische vraag of conflict. Na een kennismakingsgesprek met een van onze medewerkers, waarbij de casus wordt voorgelegd, zullen wij beoordelen wat de juridische haalbaarheid is van de zaak.


Hanstra Juridisch Advies hanteert een uurtarief van € 90,00 [excl. btw] . Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het kennismakingsgesprek, tenzij u deze afspraak buiten Lelystad heeft gewenst.